Tribuna politica

Felicitats catalans i catalanes!

Si alguna vegada hem tingut afany d’escriure quelcom per publicar-ho, que ningú dubti que, per a nosaltres, aquest cas concret es dona ara mateix.

Publicitat
llaminadures-milu

Des d’ERC Castellbisbal volem aprofitar l’avinentesa que ens ofereix la finestra digital de la nostra vila, per felicitar a tots els catalans i catalanes per la seva fermesa, civisme, lluita i convicció.

Els nostres avantpassats patriotes no ens van fallar mai, i tant de bo que poguessin viure i veure el poble català actual, perquè observarien que és digne representant en la continuïtat de la preservació dels drets de la nostra terra. Veurien amb goig i orgull que va valer la pena per allò que ells van defensar i protegir i que, fins i tot alguns, van deixar-hi la vida.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

Avui no volem parlar del partit polític que representem, ni de cap altre partit. Tothom sap -i n’és coneixedor- del postulat de cadascun. Avui només ens plau recordar, al poble de Catalunya en general i als ciutadans de Castellbisbal en particular, que ho tenim a tocar, no defalliu!

Hem evidenciat ser una gran nació, hem demostrat el que pocs països no han tingut la sort fent un camí similar, sinó tot el contrari, se l’han trobat ple d’espines i violència, malgrat que hagin assolit la mateixa fita de llibertat que desitgem nosaltres. Hem confirmat que som un poble pacífic en la reivindicació envers la nostra llibertat, no obstant però, ferm en els raonaments, com no pot ser de cap altre mètode, tota vegada que ens avala la raó.

Només ens queda la darrera presència, el colofó d’una lluita pacífica i engrescadora i cada cop més convincent, com ha quedat palès durant el camí que vàrem iniciar, amb la incorporació cada cop més de catalans i catalanes. Ha estat meravellós experimentar l’estimació envers la llibertat de Catalunya, i de la seva pròpia, de persones nouvingudes d’arreu, a una terra d’acollida com és la nostra. També és la seva terra i han après a no desitjar que ningú de fora, que ni tan sols la coneix, interfereixi o pugui decidir per ells.

A aquestes persones, nous catalans i catalanes, i a nosaltres mateixos, volem recordar-vos que el proper diumenge #1-O teniu la licitud de respectar els patriotes que no hi són, de dignificar la nostra terra i d’afavorir com mai fins ara, a les noves generacions que ens seguiran.

Ni Catalunya, ni els catalans ni catalanes  som millors que la resta de països i persones d’arreu del món, però tampoc pitjors, només demanem “voler ser” per “poder ser” i la millor forma de fer-ho, sempre és i serà, mitjançant la veu del poble, representada democràticament a les urnes.

Ciutadans i ciutadanes de Castellbisbal, cal que feu servir l’única capacitat que us confereix la democràcia i que és la més poderosa: poder exercir el vot lliurament!

ERC Castellbisbal

Publicat el 29 de setembre de 2017 a les 21:00 per la secció local d’ERC

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top