Les farmàcies es comprometen a obrir de 8h a 24h cada dia

Les tres farmàcies de Castellbisbal s’han compromès amb l’Ajuntament a garantir que entre les 8 del matí i les 12 de la nit cada dia de la setmana sempre n’hi hagi una d’oberta.

Publicitat
piscines

Tot i això, les darreres dues hores del dia, entre les 10 i les 12 de la nit, seran només per atendre a les persones que tinguin recepta i que hauran de presentar-se a la farmàcia acompanyats de la Policia Local.

L’acord, segons ha explicat l’Ajuntament, ha arribat després que el consistori traslladés una petició al Col·legi de Farmacèutics de Catalunya al juliol per ampliar l’horari de les farmàcies, que fins ara només tenien horari de guàrdia diürn. “Això genera que els ciutadans s’hagin de desplaçar fora del municipi per rebre atenció farmacèutica, quan a Castellbisbal no existeix cap tipus de transport públic al vespre”, ha explicat l’alcalde.

Publicitat
farmacia-m-castelana

El Col·legi de Farmacèutics de Catalunya va respondre que parlaria amb les farmàcies i es va arribar a un acord que permetrà ampliar l’horari a partir d’aquest mateix mes.

Publicat el 1 de novembre de 2017 a les 11:40 per Vicenç Moliné

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top