Familia Pomodoro i l’Estudi Lluís Torres dissenyen el nou CD d’Els Laietans

 

Xavier Docampo, de Familia Pomodoro, i Lluís Torres mostren la portada del disc
Xavier Docampo, de Familia Pomodoro, i Lluís Torres mostren la portada del disc
Publicitat

Els estudis castellbisbalencs Familia Pomodoro i Estudi Lluís Torres van guanyar el concurs per dissenyar el nou CD d’Els Laietans, que ja ha sortit a la venda i que es va distribuir amb la revista Enderrock.

El concurs, convocat pel grup després de guanyar el festival Sons de la Mediterrània, plantejava el repte de dissenyar un grafisme al gust dels músics d’aquest peculiar grup, famós per la seva capacitat per adaptar a les gralles les cançons més populars.

Publicitat

Segons han explicat Xavier Docampo, de Familia Pomodoro, i Lluís Torres, es van presentar al concurs per què coneixien al grup però no va ser fins que van ser seleccionats per la final quan es van volcar al 100% en el projecte.

Per a l’últim retoc al projecte, un membre del grup va treballar amb cada un dels estudis aportant idees i suggerències. En aquest punt, i ja amb les primeres versions de les cançons, va ser quan es va optar per un estil que imita el collage a partir de la cara del productor del grup.

f05dc21fcbdba8c4fb688b46f929555d

A més, segons els autors, una de les idees que més va agradar al grup va ser la proposta de dissenyar el disc com un programa de Festa Major, el nom adoptat per al disc.

Els dos estudis, que treballen junts de forma habitual, també van incloure un petit homenatge als gegants de Castellbisbal, que l’any vinent celebren 20 anys. Aquests, apareixen com un dels diversos elements festius que decoren la partitura que apareix a la portada del disc i a tots els cartells.

Publicat el 16 de novembre de 2013 a les 13:00 per Vicenç Moliné