Èxit de la segona edició de la Fira de la Cervesa

Cerveses Artesanes. Foto: @xdocampo

Cerveses Artesanes. Foto: @xdocampo

Publicitat
viver

La segona edició de la Fira de la Cervesa va ser tot un èxit gràcies a un nou format, inèdit a Castellbisbal, en què la Plaça de l’Església es va convertir en una gran terrassa on degustar cerveses artesanes. La fira, que es va celebrar el passat dissabte 15 de juny, va comptar amb la presència de 12 cervesers i altres artesans.

Els organitzadors de l’acte, la Granja Garrafot, van donar una volta de full a l’acte que van crear fa dos anys i en van allargar l’horari des de mig matí fins les 12 de la nit, afegint-hi un concert de jazz i oferint tapes a preus molt econòmics. El concert el va protagonitzar el grup “Los 3 Juanetes del Apocadixie”, un trio musical que barreja les melodies més conegudes del jazz francès, italià i americà.

Publicitat
ballooons

El públic va respondre i va omplir les taules i cadires situades enmig d’una desena de paradetes de cervesers artesans, entre els que hi havia un fabricant local, autor de la cervesa d’Orcau.

L’Associació de Comerciants, que va col·laborar prestant les paradetes on es van situar els fabricant de cervesa i el petit restaurant creat per la Granja Garrafot, seran els propers en portar el comerç al carrer ja que el cap de setmana vinent organitzen la Fira Mercat de Ben Viure.

Publicat el 17 de juny de 2013 a les 16:40 per Vicenç Moliné i Cristina Muelas

 

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top