Excés de supèrbia

Els recents esdeveniments ocorreguts a l’Ajuntament han produït una ruptura en la confiança que fins ara el grup Socialista hem dipositat en l’actual equip de govern – Alternativa per Castellbisbal i Junts per Catalunya. -.

Publicitat

Són nombrosos els fets que ja acumulen i demostren que els que venien amb aires de “Nova política” han demostrat que no compten amb la capacitat de gestionar la vida pública del municipi. Parlem de fets com la crisi de seguretat que van participar directament les regidores de Seguretat ciutadana i Recursos humans, les contractacions de personal amb informes desfavorables realitzades per la regidora Gemma Margarit o l’abandonament dels espais públics, entre molts altres motius.

Recentment ha arribat a les nostres cases una revista a tot color pagat amb els diners de tots i totes, per a ocultar precisamente aquesta ineptud de gestió i irresponsabilitat per part d’un equip de govern sense lideratge i amb poques idees per a sortir de la crisi i millorar la vida dels veïns i veïnes de Castellbisbal.

Publicitat

El grup municipal Socialista hem secundat i liderat nombroses propostes per donar resposta a la crisi sanitària i social derivat de la Covid-19, com per exemple, l’impuls dels vals regal per a dinamitzar el comerç, iniciativa que vam proposar en el ple del mes d’octubre i posteriorment en una moció conjunta amb el grup municipal d’ERC. Amb aquesta acció, es pretenia obligar a l’equip de govern a actuar per a donar suport a un comerç que ha patit enormement aquesta situació.

No ens sobta aquesta manca d’iniciatives al comerç, per tots i totes es sabut i han reconegut en algunes de les seves intervencions per part de l’alcalde, Joan Playà i la regidora de promoció econòmica, Gemma Margarit que : “L’Ajuntament no està per a salvar a cap negoci”.

Aquesta frase ha representat el seu mantra durant els dos anys que porten en el govern. Aquesta situació molesta encara més, quan tenim en compte que durant el mes de juliol anterior, el ple va acordar una ampliació de la dedicació i el seu corresponent sou, per a la regidora Gemma Margarit per a permetre-li dedicar-li més temps als assumptes de Castellbisbal.

El resultat, una crisi de seguretat, contractacions sense mesures ètiques, abandonament del comerç i la manca d’iniciativa per a les campanyes festives, son la mostra de la seva falta de incompetència per a gestionar regidories que aquests moments, necessiten d’una sensibilitat i una empatia que trobem a faltar per part de la regidora.

El més preocupant de tot és la manca d’autocrítica i l’actitud arrogant de la regidora que lluny de reconèixer errors, possa tots els seus esforços en culpabilitzar als grups de l’oposició i fins i tot en alguna ocasió quan s’ha vist fiscalitzada, el que hem rebut per part seva ha estat : supèrbia. A més, podem afirmar que l’alcalde és corresponsable d’aquesta situació pel fet de ser conscient, i partícip al mateix temps, de la mala gestió com per exemple en les contractacions. Castellbisbal es mereix uns representants que realment sentin els problemes del dia a dia dels nostres veïnes i veïnes i puguin implicar-se i treballar en la proposasta de solucions. Ja n’hi ha prou de representants que simplement estan per a escalfar la cadira i exigim que es posin a treballar per la responsabilitat que representen.