Ester Simón substitueix Javier Molina com a regidora de Ciudadanos al ple municipal

Nou relleu a les regidories del Ple municipal. Ester Simón substitueix des del darrer ple a Javier Molina com a regidora de Ciudadanos, acompanyant al portaveu del grup, José Antonio Douton.

Publicitat

El relleu es produeix després que Javier Molina hagi decidit renunciar a l’acta per la dificultat de conciliar la vida personal i laboral amb les tasques exigides com a regidor, segons ha comunicat el partit.

Ester Simon, que ocupava la tercera posició a la llista de Ciudadanos, es veïna de Castellbisbal des de fa 17 anys i, com informen des de la formació, és delineant de professió, tot i que els darrers temps ha treballat de taxista i reponedora i venedora en un centre comercial.

Publicitat

“Vaig començar a participar activament als plens després que algú em digués que era molt fàcil queixar-me sentada en el sofà de casa meva”, explica, afegint que es va afiliar a Ciudadanos pel fet que li va semblar atractiu “el projecte d’un partit de centre liberal i de progrés, amb dirigents provinents del món empresarial, laboral i que fan política des de la voluntat de canviar les coses, sense la necessitat de viure d’ella”. En aquest sentit, apunta que espera colaborar per que ” la ciutadanía de Castellbisbal obtingui millores i que el nostre municipi sigui un poble que enamori per viure-hi”.