“Esperem que predomini el sentit comú i el seny”

Què n’espereu de les properes eleccions?

Publicitat

Esperem que sobretot predomini el sentit comú i el seny. Esperem que a partir d’aquestes eleccions (que mai s’haurien d’haver produït), ens fixem tots com a objectiu, treure el país de la crisi i mirar pel futur dels nostres fills.

Com creieu que afectarà el resultat de les eleccions a Castellbisbal?

Publicitat

Esperem que amb la convocatòria d’eleccions i els resultats cap a una deriva independentista, no es posi en risc l’estabilitat i seguretat jurídica de les empreses de Castellbisbal. També esperem que no es treguin a empreses de Castellbisbal del marc europeu. Esperem que el desafiament rupturista del senyor Mas no perjudiqui les inversions al nostre municipi. El Partit Popular de Castellbisbal creu que les empreses del nostre municipi, el que necessiten és estabilitat, seguretat política, i un marc europeu en el qual es pugui treballar, crear ocupació i aportar inversions “.

Com heu participat en la campanya electoral?

Hem col · laborat activament, parlant i escoltant el veí de Castellbisbal, al petit comerciant, al’empresari, al pensionista, al treballador, al’aturat, i l’immigrant. Compartint e informant des del nostre punt de vista dels riscos d’una Catalunya fora d’Espanya i d’Europa.

Com creieu que ha rebut l’electorat de Castellbisbal les propostes del vostre partit?

Creiem que molt bé. El ciutadà de Castellbisbal vol sortir de la crisi, no vol divisions, problemes, ruptures, conflictes on no n’hi ha. La gent vol garanties per mantenir l’Estat de Benestar, vol garantir les pensions, vol garantir el futur dels seus fills. Vol que els seus governants, governin i prenguin desicions en moments difícils. No volen cortines de fum per tapar casos de corrupció.

Coneixeu personalment a l´Alícia Sánchez-Camacho, la vostra candidata? Quins són els seus punts forts?

Sí la coneixem. És una persona molt treballadora, propera, lluitadora i molt preparada.

I els seus punts febles?

La veritat que té pocs, però si té un punt feble que li pot impedir arribar alt, és ser dona. I ho dic per suposat dins el context de ser presidenta de la Generalitat. Mai hi ha hagut una dona presidenta a Catalunya a diferència d’altres comunitats autònomes. Esperem que això canviï. Afortunadament a Castellbisbal hem trencat aquests estereotips i ja ens han representat (i ens representen) dues alcaldesses.

 

Publicat el 22 de novembre de 2012 a les 19:35