“Volem poder garantir un calendari objectiu de cara al referèndum”

Què n’espereu de les properes eleccions?

Publicitat

A la Secció Local d’Esquerra Castellbisbal esperem poder aconseguir ser la segona força política al Parlament de Catalunya i que Convergència i Unió no pugui conformar una majoria absoluta i d’aquesta manera poder garantir un calendari objectiu de cara al referèndum.

Com creieu que afectarà el resultat de les eleccions a Castellbisbal?

Publicitat

Confiem que una pujada important de vots, ens donaria prou confiança per poder afrontar nous reptes electorals. Ens és molt important comptar amb la confiança de les veïnes i veïns del poble i possiblement ens aplanaria el camí per futures eleccions locals.

Com heu pàrticipat en la campanya electoral?

Tot i els pocs recursos tant humans com materials de que disposem, hem afrontat la campanya donant suport a la campanya general del partit i fent un constant boca-orella entre el veïnat. També el passat diumenge vam fer un acte electoral a la vila en el que vam respondre a dubtes d’alguns veïns de cara a muntar el nou país, en el que ens va acompanyar el Secretari de Política Municipal i Diputat al Parlament de Catalunya Marc Sanglas.

Com creieu que ha rebut l’electorat de Castellbisbal les propostes del vostre partit?

Crec sincerament que les nostres propostes i respostes als dubtes las han trobat força encertades i és que amb el criteri amb que es tracten els temes la nova executiva son més ben rebuts pel públic en general.

Coneixeu personalment l’Oriol Junqueras, el vostre candidat? Quins són els seus punts forts?

I tant, a més de que és un veí de molt aprop, de Sant Vicenç dels Horts, el nostre partit al no ser excessivament gran, dona l’oportunitat de conèixer personalment a molts dels líders als diferents comitès, consells, etc. Els punts que crec que el fan destacar més son la humilitat, la generositat, el talent i la dialèctica al ser un home molt molt intel·ligent i exercir la tasca de docent i historiador.

I els seus punts febles?

Francament (amb perdó de la paraula) no en conec cap de punt feble, tot i que de ben segur que en té com humà que és, però amb la ma al cor no us puc indicar cap.

 

Publicat el 22 de novembre de 2012 a les 12:00