Esgotades les entrades per la Festa de Cap d’Any

La Festa de Cap d'Any del 2013
La Festa de Cap d’Any del 2013

Les entrades per la Festa de Cap d’Any que es celebrarà demà al Casal s’han esgotat aquesta tarda. Segons ha informat la regidoria de Joventut, l’organitzadora de l’acte, en només 10 minuts s’han esgotat les prop de 90 entrades que quedaven a la venda del total de 900 que s’han ofert.

Publicitat

És el primer cop que les entrades s’esgoten abans de l’acte ja que l’any passat, el segon des que es va limitar l’accés a la festa, van quedar 65 entrades que es van vendre a la taquilla el mateix dia de la festa.

Aquestes, però, es van esgotar en qüestió de minuts i l’entrada del Casal es va convertir en un punt de trobada de gent que pensant en comprar l’entrada a la porta del Casal, es trobava que ja no en quedaven, amb la frustració i la tensió corresponent.

Publicitat

Des de la regidoria es mostren satisfets per la previsió de la gent a l’hora de comprar entrades i destaquen que gràcies a que no s’obrirà la taquilla no caldrà permetre l’accés al vestíbul sense entrada, facilitant el control de seguretat.

En aquest sentit, el regidor Gerard Bas, ha explicat que gran part de la seguretat es concentrarà a l’accés al Casal “per evitar problemes com els de l’any passat”.

Pel que fa a la gent que s’ha quedat sense entrada, alguns dels quals ja han expressat el seu malestar a Facebook, Bas recorda que les entrades són a la venda des de principis de desembre i “la gent ha tingut molts dies per venir a comprar-les”.

La festa consistirà en un DJ i una barra de beguda a càrrec dels Diables de Castellbisbal, l’entitat que va guanyar el dret a organitzar-la en un sorteig. L’entitat també oferirà entrepans calents a la sortida del Casal.

Publicat el 30 de desembre de 2013 a les 19:30 per Vicenç Moliné