És Nadal a Castellbisbal

És Nadal a Castellbisbal i també és Nadal a Lledoners, Catllar, Puig de les Basses, Bèlgica, Suïssa i Escòcia.

Publicitat

Des de la secció local d’Esquerra Republicana de Castellbisbal volem recordar:

Jordi Sánchez

Publicitat

Carme Forcadell

Jordi Cuixart

Dolors Bassa

Oriol Junqueras

Raül Romeva

Joaquim Forn

Josep Rull

Jordi Turull

Marta Rovira

Carles Puigdemont

Anna Gabriel

Toni Comín

Clara Ponsatí

Lluís Puig

Meritxell Batet

Que mai estareu sols!!!

Per això, els hem enviat unes nadales per aquestes dates a  aquells qui no tenen la possibilitat  d’estar amb el bé més preuat de les Festes de Nadal, que  és estar amb les seves famílies  i amics,  d’una manera tan injusta i injustificada.

Els desitgem salut i molta força  per encarar en  aquest any nou, el judici de la infàmia, ja que com tots  sabem, seran condemnats sense haver tingut, ni amb cap previsió de què això canviï, les garanties necessàries per a un judici d’aquestes característiques.

També en el 2019, tindrem les eleccions municipals i les europees, una oportunitat més per demostrar que cada any som més forts i determinats a construir una nova manera de conviure. Aquesta serà més justa i democràtica, i passarà indispensablement per la República. Des d’Esquerra creiem que la construcció d’aquesta República Catalana començarà a l’administració més propera a les persones, els Ajuntaments. Per tant, el nostre objectiu és fer República, també des de Castellbisbal.

La nit de Nadal vam veure el Rei que ja no vol ser el Rei de la majoria dels catalans, el qual diu coses que avalen l’“a por ellos” i fan que de figureta del rei no la desitgem trobar en el tradicional tortell.

A Castellbisbal  aviat arribaran els Reis Mags i portaran regals als més petits i, amb sort, també als no tan petits. En el nostre cas els hem demanat per a tots la Llibertat.

Tribuna Política publicada per la secció local d’ERC