“És més fàcil arribar a acords amb els que presenten propostes realistes, necessàries i transformadores”

Publicitat

Durant la setmana previa a les eleccions municipals, publicarem la següent entrevista/qüestionari amb tots els candidats i candidates a l’alcaldia de Castellbisbal. Les preguntes seran les mateixes per a cada un d’ells. A continuació, les respostes de la cap de llista de Junts per Catalunya Castellbisbal, Gemma Margarit:

1.- Descriu-te amb 15 paraules o menys.

Publicitat

Soc la Gemma Margarit de Cal LLuc, Infermera. Tenir cura de les persones és la meva professió i la meva passió. Em diuen que soc organitzada, pràctica, emprenedora, perseverant, generosa i conciliadora.

2.-Quina creus que és la teva principal virtut i quin el teu principal defecte?

La meva principal virtut és l’honestedat. El principal defecte el determina la meva virtut, que diguis la veritat no sempre agrada a tothom.

3.-Quin és el primer record que tens de la vila?

Són records d’infantessa. Al carrer Sant Miquel , davant de casa, jugant amb els meus amics veïns mentre els adults prenien la fresca tot petant la xerradeta ,records de Festa Major a l’envelat de l’era de Cal Mateu……….. o els records a l’escola Mare de Déu de Montserrat , a classe amb les mestres “Doña” Maria , la Sra Natàlia,etc……

4.-Per quin motiu et presentes a l’alcaldia?

Sempre he estat activament compromesa amb Castellbisbal, és el meu poble, la meva llar. He decidit presentar-me a l’alcaldia per donar veu a un nou projecte, el de Junts x Catalunya, el millor projecte per fer de Castellbisbal un poble de referència, capdavanter en progrés econòmic i social.

5.-Cita un polític o política d’àmbit local, nacional o internacional que consideris un model a seguir.

Ell Molt Hble. President Carles Puigdemont i l’activista Muriel Casals

6.-Quants anys fa que participes en política local? Com hi vas entrar?

Vaig iniciar-me en política als 18 anys formant part de la Candidatura a les eleccions municipals per Convergència i Unió.

7.Quin és el teu racó preferit de Castellbisbal?

Els jardins del carrer Sant Lluc i el parc de l’ermita . M’agrada molt caminar per el camí de Can Galí.

8.-Participes de forma activa en alguna entitat local més enllà de la política.

Actualment soc sòcia activa d’ OMNIUM. Fa uns anys fundadora i membre actiu de l’Associació Gent Solidaria de Castellbisbal.

9.-Del teu programa, quina acció és la primera que t’agradaria portar a terme?

Per el seu més gran impacte sobre la ciutadania, les primeres accions seran les referents a seguretat : Pla de voreres, revisió de passos de vianants, regularització accés al municipi de la variat a Avinguda Gaudi, adequació de il·luminació,etc.

10.-De la resta de partits polítics , amb qui és el que veus arribant a un acord més fàcilment? I amb el que ho veus més difícil?

És més fàcil arribar a acords amb els que presenten propostes realistes, necessàries i transformadores. Per arribar a qualsevol acord necessariament la formació política ha defensar el Dret a Decidir i la Llibertat d’Expressió.

11.-Què creus que és el millor que ha passat a Castellbisbal els darrers quatre anys?

La celebració del Referèndum d’autodeterminació del dia 1 d’Octubre del 2017 i l gran participació que hi va haver.

12.-Què creus que és el pitjor que ha passat a Castellbisbal els darrers quatre anys?

Les càrregues dels guàrdies civils contra els ciutadans el dia 1 d’Octubre al Col·legi les Vinyes.

13.-En una frase, com t’agradaria que et recordessin els castellbisbalencs?

Una alcaldessa honesta ,que sempre ha pensat en el poble i en les necessitats del ciutadà.

14.-Per què creus que t’haurien de votar els veïns i veïnes de Castellbisbal aquest diumenge?

El nostre projecte polític situa Castellbisbal al centre de tot. Farem del diàleg la nostra forma de govern i de la participació ciutadana l’element indispensable per la presa de decisions. Volem apoderar la ciutadania perquè exerceixi lideratge. Posem la mirada al futur i no en els mandats electorals, el nostre compromís és real i perdurable.

Author: Vicenç Moliné