ERC presenta una moció de suport als treballadors d’Stora Enso

Nau Stora Enso CastellbisbalEl grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya va presentar divendres passat una moció pel proper ple municipal, el 25 de març, on demana el suport de l’Ajuntament als treballadors de la planta d’Stora Enso a Castellbisbal.

Publicitat

Segons Pere Nolasc, d’ERC, la moció vol donar suport a la resolució del conflicte laboral de l’empresa Stora Enso, on l’empresa va proposar una reducció salarial del 15% i els treballadors s’hi van negar, al·legant que l’empresa ja havia reduït la plantilla.

Les reivindicacions dels treballadors d’Stora Enso han estat defensades de forma coordinada pels grups d’ERC a diversos municipis, especialment a Sant Andreu de la Barca, lloc de residència de la majoria dels treballadors.

Publicitat

Des que es van saber les intenciona de l’empresa de retallar salaris, els treballadors s’han manifestat cada dijous i preecisament, el dijous 7 de febrer, els treballadors van celebrar una assamblea a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, amb la presència del diputat d’ERC Joan Tardà.

El grup d’ERC a Castellbisbal, al no tenir representació al ple, ha demanat per carta a tots els grups municipals amb presència al consistori que votin a favor de la moció. Tot i que cap ha manifestat la seva intenció de vot, des d’ERC asseguren que les respostes han estat positives.

Publicat el 18 de febrer de 2013 a les 15:30 per Vicenç Moliné