ERC presenta la llista amb la que es presentarà a les municipals

Publicitat

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Castellbisbal va presentar la setmana passada, la llista de candidats i el programa electoral per les eleccions municipals del 26 de maig.

A l’acte, que es va fer al pati de l’Esbarjo i que va reunir prop de 50 persones, hi van intervenir el cap de llista, Toni Pons, la número dos, Isabel Méndez, que va presentar la resta de candidats, així com els números 3, 5, 6 i 13 Pedro Palahí, Xavier Romero, Susana Crespo i Josep Lluís Grau.

Publicitat

De la llista d’ERC a les properes municipals en destaca la sortida de l’exregidor de Cultura Sergi Bonilla, que no apareix entre els noms de la candidatura i l’entrada de cares conegudes de la política municipal, com Cesca Torras, regidora de Cultura amb el PSC durant la legislatura 2007-2011, o Gerard Bas, regidor de Joventut amb CIU entre els anys 2011-2015. ERC també incorpora a la part alta de la llista cares noves com Xavier Romero o Susanna Crespo així com Pilar Roura, deixant en desena posició David Asensi, quart a la llista de 2015.

Pons va repassar el programa per àrees i va ressaltar propostes com un nou gimnàs amb sales polivalents, la construcció d’una residència per a la gent gran, un casal de joves i entitats, la realització d’auditories de serveis públics “per avaluar el correcte funcionament” o la recuperació de camins rurals a la zona del Canyet o Can Costa entre d’altres.

També va proposar accions per recuperar la memòria històrica i el Teatret, crear el Ple dels infants, elaborar un cens genètic caní i implementar els pressupostos participatius i les videoactes dels plens municipals.

En aquestes eleccions, ERC ha apostat per les urbanitzacions tant en les seves files, on compta amb dos membres de l’Associació de Veïns La Solana, com en el programa, on dedica un espai a la creació de la regidoria d’urbanitzacions.

La llista, paritària seguint l’ordre “cremellera” -alternar homes i dones-, és la següent:

 1. Toni Pons
 2. Isabel Méndez
 3. Pedro Palahí
 4. Francesca Torras
 5. Xavier Romero
 6. Susana Crespo
 7. Gerard Bas
 8. Pilar Roura
 9. David Asensi
 10. Maria Crisanta Farré
 11. Jordi Piera
 12. Maria Pastallé
 13. Josep Lluís Grau
 14. Ruth de Tomàs
 15. Miquel Quiles
 16. Elvira Mercedes Lora
 17. Txema Forn
 18. Pilar Capdevila
 19. Daniel Delgado
 20. Ana María Rivera