Entra en funcionament la Zona Taronja

Avui s’ha estrenat la Zona Taronja, una nova modalitat d’estacionament al voltant de l’Illa de Vianants del nucli urbà.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Les places d’aquest nou servei, que s’han creat reconvertint places de Zona Blava però també places que fins ara eren gratuïtes, estaran disponibles per als conductors que hi vulguin aparcar de forma gratuïta durant un periode màxim d’una hora.

Així, per utilitzar aquest servei, caldrà ubicar en un lloc visible de l’interior del cotxe un disc horari similar al que s’utilitza per a la zona de càrrega i descàrrega de Barcelona on s’indicarà l’hora a la que s’ha aparcat i, per tant, el moment en el que comença a comptar l’hora gratuïta. Una hora després, la Policia Local podrà multar al cotxe.

Publicitat
piscines

La Policia Local, els encarregats de vetllar pel correcte ús d’aquest servei, tindrà l’ajuda d'”un sistema de sensors que s’instal·laran en diversos aparcaments i que n’efectuaran un control automatitzat”.

La creació de la Zona Taronja, que en un futur hauria de crèixer en nombre de places d’aparcament “en detriment de la Zona Blava”, segons apunten des del consistori, és fruit de la negociació entre l’Ajuntament i els comerciants arrel de la intenció del consistori de limitar el pas de cotxes privats per l’Illa de Vianants. De fet, seran els comerciants els encarregats de distribuir els discos horaris, segons han informat des de l’Ajuntament.

La Zona taronja tindrà el mateix horari de funcionament que la Zona Blava i, si no es disposa del rellotge de control horari, es podrà anotar l’hora de l’estacionament a mà en un paper.

Publicat el 5 de Març a les 18:00 per Vicenç Moliné

Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top