Entra a presó l’autor de l’atropellament que va causar la mort de dos ciclistes a Castellbisbal

Autor: Quique Garcia/EFE

L’autor de l’atropellament mortal que va causar la mort de dos ciclistes fa una setmana a Castellbisbal ja es troba a la presó, segons va decretar la jutgessa de guàrdia dels jutjats de Rubí després que els Mossos el detinguessin 12 hores després del sinistre.

Publicitat

el conductor del vehicle, que va abandonar el llocs dels fets després d’envestir al grup de vuit veterans del Club Ciclista de Rubi, conduïa drogat, a mes velocitat de la permesa i tenia el permís de conduir retirat, degut als antecedents que acumulava en infraccions al volant.

la jutgessa de Rubí ha considerat que “la conducta de l’investigat denota un absolut despreci per les normes així com per la integritat i la.vida dels altres”, afegint que va abandonar el lloc de l’accident amb “coneixement de l’elevadíssima probabilitat d’haver mort algun dels ciclistes” per l’estat en què va quedar el parabrisa del cotxe, completament destrossat. Segons explica el periodista David Guerrero a La Vanguardia, va fugir del lloc de l’accident burlant-se de les víctimes.

Publicitat

L’acusat, de 41 anys, és veí de Martorell i després de l’atropellament, amb el cotxe destrossat, el va abandonar al casc antic de la vila, prop del seu domicili. Ara farà front a un delicte de conducció temerària, dos delictes contra la vida, viatge delictes contra la vida en grau de temptativa i per conduir sense permís. Esperarà el judici a la presó doncs la jutgessa considera que “resulta inqüestionable el risc de reiteració delictiva”, segons cita La Vanguardia.


  Share: