Entitats i partits formen una plataforma per denunciar el judici als líders independentistes

Entitats com l’ANC, Òmnium o el CDR de Castellbisbal han sumat esforços amb partits com Alternativa, ERC, el PDCAT i la CUP per crear la “Plataforma Us Volem Lliures”, amb l’objectiu de mobilitzar a la ciutadanía i denunciar “la injustícia d’un judici polític a representants cívics i càrrecs electes escollits democràticament”, en referència al judici als líders independentistes iniciat avui al Tribunal Suprem de Madrid.

Publicitat

La presentació de la plataforma es va celebrar dissante a la Plaça de l’Esglèsia, on es va fer una xocolatada i un taller per pintar domassos amb proclames per la llibertat dels presos i considerant el judici com un procès per motius polítics.

Sota el lema “Les idees es debaten, no s’empresonen”, la plataforma ha obert un canal de Telegram i un punt d’informació obert a tothom cada dimecres de 18:30 a 20:00 al local de l’ANC a Castellbisbal. Segons han apuntat des de la plataforma, la intenció és obrir-la també a entitats culturals i esportives del poble per poder arribar al màxim de gent.

Publicitat

Author: Vicenç Moliné