Les entitats de Castellbisbal es mouen per La Marató

Aquest diumenge, La Marató de TV3 celebrarà la seva vint-i-cinquena edició per recollir diners per a la investigació de les malalties infeccioses i, com cada any, nombroses entitats han organitzat activitats per recaptar el màxim de donatius.

Publicitat

El cap de setmana passat ja va començar la Cuca amb els “Sprints solidaris”, que amb un cost de 2€ per persona, permetia a equips de mínim cinc components ficar-se a dins la Cuqueta i corre per la barana del carrer Pi i Margall.  Hi van participar sobretot infants, a qui feia especial il·lusió entrar a dins de la bèstia de foc, i va acabar amb una tabalada del grup de percussió.

El CAP Dr.Joan Planas, per la seva banda, ha organitzat un taller de meditació i relaxació aquest dimecres, i el dissabte el seu equip liderarà un debat sobre les malalties de transmissió sexual amb la projecció del curtmetratge “Sífilis”. Comptaran també amb la participació del director del curt i alguns actors.

Publicitat

El mateix diumenge 17 el Casal Cultural repetirà amb el seu àpat solidari amb un dinar a les 14:30h, l’AMPA de l’Escola Benviure ha organitzat activitats durant tot el dia al centre, que inclou també un dinar, i l’AC Potarrojos Competició acollirà al circuit del Serral de la Verdolaga una trobada d’autocròs.

Publicat el 14 de desembre de 2017 a les 15h per Laura Grau