Les entitats de Castellbisbal es mouen per La Marató

Aquest diumenge, La Marató de TV3 celebrarà la seva vint-i-cinquena edició per recollir diners per a la investigació de les malalties infeccioses i, com cada any, nombroses entitats han organitzat activitats per recaptar el màxim de donatius.

Publicitat
moreno-pintor

El cap de setmana passat ja va començar la Cuca amb els “Sprints solidaris”, que amb un cost de 2€ per persona, permetia a equips de mínim cinc components ficar-se a dins la Cuqueta i corre per la barana del carrer Pi i Margall.  Hi van participar sobretot infants, a qui feia especial il·lusió entrar a dins de la bèstia de foc, i va acabar amb una tabalada del grup de percussió.

El CAP Dr.Joan Planas, per la seva banda, ha organitzat un taller de meditació i relaxació aquest dimecres, i el dissabte el seu equip liderarà un debat sobre les malalties de transmissió sexual amb la projecció del curtmetratge “Sífilis”. Comptaran també amb la participació del director del curt i alguns actors.

Publicitat
moreno-pintor

El mateix diumenge 17 el Casal Cultural repetirà amb el seu àpat solidari amb un dinar a les 14:30h, l’AMPA de l’Escola Benviure ha organitzat activitats durant tot el dia al centre, que inclou també un dinar, i l’AC Potarrojos Competició acollirà al circuit del Serral de la Verdolaga una trobada d’autocròs.

Publicat el 14 de desembre de 2017 a les 15h per Laura Grau

 

Autor

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top