Endesa renova l’estació transformadora que dóna servei al polígon Santa Rita

Interior de la instal·lació. Font: Endesa

Endesa ha construït un nou centre de transformació al Polígon Industrial Rubí Sud, als terrenys de l’empresa Plásticos Tecnológicos, S.A., on ja s’ubicava la instal·lació a la que substitueix. La nova estació transformadora ha de millorar el subministrament a més de 1.700 clients dels municipis de Rubí i El Papiol, així com a les indústries del Polígon Industrial de Santa Rita, de Castellbisbal, que depenen d’aquesta infraestructura.

Publicitat

Segons ha informat Endesa, aquesta nova instal·lació compta amb cabines estanques i d’última generació les quals contenen un gas aïllant que millora la capacitat d’extinció en cas d’emergència. A més, són més segures per als tècnics de manteniment que, amb la instal·lació d’un equip d’actuació remota i amb la darrera tecnologia, els permetrà fer les maniobres i accionar els dispositius des del centre de Control que la mateixa companyia manté a Barcelona.

Les obres, que han comptat amb un pressupost de 30.000 euros, també han servit per desmuntar l’antiga instal·lació, s’ha construït un mur i s’ha realitzat un tancament exterior.

Publicitat