Els tabalers pota-rojos preparen la seva propera actuació a Sant Sebastià

Tabalers Pota-Rojos a Molins de Rei
Foto: Sara Ripoll

Els Tabalers Pota-rojos van fer dissabte un cercavila pels carrers de Molins de Rei acompanyant la colla castellera “Els Matossers de Molins de Rei”. L’acte es produeix dues setmanes abans que el proper 9 de novembre viatgin a San Sebastià a passar el cap de setmana i fer una actuació conjunta amb els castellers de Molins de Rei i després de participar els dies 20 i 21 d’octubre, juntament amb els Potafocs, a la “Festa dels Súpers” dissabte passat.

Publicitat

L’actuació va recórrer la vila veïna per a celebrar el desè aniversari de la colla Castellera, en part integrada per diversos castellbisbalencs i castellbisbalenques. Així doncs els tabalers pota-rojos van posar el so i la marxa a un cercavila que va comptar amb diverses actuacions castelleres per part dels Matossers i una colla castellera de València.

En plena actuació.
Foto: Sara Ripoll

Integrants de la colla, en declaracions a aquest diari, han valorat de forma molt positiva la trajectòria de l’entitat. ja que només amb un any i mig de vida ha actuat arreu de Catalunya i ha aconseguit el tercer premi en categoria de música tradicional al Concurs de percussió de Barcelona.

Publicitat

Publicat el 28 d’octubre de 2012 a les 23:18 per Albert Miralles.

Author: Albert Miralles