Els Reis Mags tornen a Castellbisbal

Després d’un Nadal deslluït a nivell d’actes per les cancel·lacions provocades per la sisena onada, ses majestats els Reis d’Orient no van faltar a la seva cita amb els infants de Castellbisbal. Recuperant la tradició suspesa l’any passat per la pandèmia, van tornar a arribar al poble amb una cavalcada acompanyats de diverses entitats locals.

Publicitat

La desfilada, això sí, es va haver d’adaptar a la situació actual, fugint dels carrers més estrets del centre del poble i buscant les avingudes més amples de l’eixample, amb un recorregut més llarg per facilitar que els assistents es poguéssin repartir per diversos punts i mantenir la distància de seguretat.

De fet, l’escalada de contagis provocada pels àpats nadalencs va motivar canvis d’última hora en la cavalcada que va suprimir l’entrega de cartes en persona al Casal i va allargar el recorregut fins al carrer de l’Estació.

Publicitat

El que no va canviar respecte abans de la pandèmia va ser la participació de les entitats, que es van bolcar en diversos aspectes del seguici. Des d’acompanyar les carrosses amb disfresses com és el cas del Club de Patinatge Artístic fins a subministrar els regals que formaven part de la decoració de les carrosses, com és el cas de Bisca. També hi van participar la Casa de Andalucía, la Colla sardanista, el Club Bàsquet Castellbisbal, els Potafocs, les associacions de veïns de CAn Campanya, Costablanca i Can Santeugini i l’Esplai Gatzara.


  Share: