Els Reis Mags rebran les cartes dels nens i nenes de Castellbisbal en sis haimes repartides entre el nucli urbà i les urbanitzacions

Enguany, els Reis Mags d’Orient no arribaran a Castellbisbal amb la tradicional cavalcada que cada any se celebrava la nit del 5 de Gener, sinó que es repartiran durant tres dies en sis haimes on els nens i nenes els podran entregar els seus desitjos després d’haver demanat cita previa.

Publicitat

Aquesta nova modalitat, pensada per l’Ajuntament per evitar que les concentracions de gent habituals a la cavalcada de Reis i al Casal facilitin la propagació del Covid-19, repartirà els punts d’entrega de cartes en diversos punts del terme municipal, sempre a l’aire lliure. Concretament, se n’ubicaran dos al nucli urbà, als patis de l’escola Montserrat i l’Institut-Escola Les Vinyes, i quatre a les urbanitzacions de Costablanca, a la pista de futbol sala, a Can Santeugini, a la pista del local social, a Can Costa, al Parc Roures, i a Comte de Sert, al pati del local social.

De 17:00 a 20:00 del vespre els dies 3, 4 i 5 de Gener, i amb l’ajuda de les entitats que habitualment col·laboren amb la cavalcada, ses majestats rebran als infants per recollir les seves cartes. Els familiars hauran de reservar cita previa a través de la web de l’ajuntament a partir del 21 de desembre i portar l’entrada impresa o al mòbil per accedir al recinte.

Publicitat

Per explicar el funcionament d’aquest nou sistema, l’Ajuntament ha difós un video amb un missatge del patge namir, que habitualment era l’encarregat de recollir les cartes que els infants volien entregar amb antel·lació a la haima que s’ubicava al pati de l’Esbarjo o a la Plaça de l’Església.

Com que no se celebrarà la cavalcada, enguany també s’ha suspés el sorteig entre els

Amb el mateix objectiu de prevenir concentracions que facilitin contagis, l’Ajuntament ha suspés la gran majoria de les activitats culturals i d’oci fins a Carnaval, incloses gairebé totes les que tradicionalment se celebraven per Nadal. Alguna de les activitats que és possible que es puguin mantenir és el Tió de Nadal, per al que l’Esplai Gatzara ha preparat un protocol per celebrar-lo de forma segura i es troba a l’espera del vist-i-plau del consistori.


  Share: