Els reis arriben a Castellbisbal carregats de regals

2013-01-05 19.28.32

Publicitat

Els Reis Mags d’Orient van arribar la nit de dissabte a Castellbisbal. El poble els va rebre amb una cavalcada on estrenaven carrosses i on centenars de persones els van acompanyar en el seu recorregut fins al Casal.

Després que dos patges estiguessin tota la tarda recollint cartes a una tenda instal·lada a la plaça de l’Esglèsia, Gaspar, Melcior i Baltasar van lluir les noves carrosses, acompanyats per quatre follets carregats de regals, una banda de música, els tabalers i els potafocs, encarregats de repartir carbó entre el públic.

Publicitat

Una vegada acabada la cavalcada, els tres reis van ser rebuts a les portes de l’Ajuntament per l’alcaldessa, Conxi Llurba, i la primer tinent d’alcade, Dolors Conde. Seguidament, dalt d’una tarima i ja amb la companyia dels altres membres de l’equip de govern, Llurba va dedicar unes paraules de benvinguda als tres reis, als que va demanar salut, treball i amor.
Com cada any, nois i noies de l’IES Castellbisbal van fer d’ajudants dels reis, amb els que també van desfilar nombrosos nens i nenes de tercer de primària escollits per sorteig.Després de fer-lo entrega de tres claus per poder entrar a totes les cases de la vil·la, ses majestats es van dirigir al Casal, on feia estona que s’havien format les ja tradicionals cues per entregar les darreres cartes i fer-se la foto amb un dels tres reis.

Publicat el 7 de gener de 2013 a les 00:33


  Share: