Els professionals del CAP Joan Planas comencen a rebre la vacuna contra la Covid-19

Els treballadors i treballadores del CAP Joan Planas de Castellbisbal ja han començat a ser vacunats contra la Covid-19, segons ha pogut saber 772.cat. La primera vacuna va ser administrada a una de les infermeres que també treballa en els equips que estan vacunant a gent gran a residències. La resta de la plantilla serà vacunada a principis de la setmana vinent, segons han informat fonts del consistori.

Publicitat

La campanya de vacunació del personal del Consorci Sanitari de Terrassa es va engegar ahir i està previst que inclogui a uns 2.000 treballadors durant els propers dies. De moment, seguint els protocols establerts pel departament de Salut, els primers en rebre la vacuna han estat els grups de professionals d’Urgències, UCI, plantes COVID i geriatria, i després serà el torn dels professionals de l’atenció primària.

Segons fontsw municipals, la setmana vinent els consistoris podrien rebre més detalls sobre com serà el calendari de vacunació contra la COVID-19 adreçat a la població general, un cop la disponibilitat de vacunes no sigui tan limitada. De moment, s’han prioritzat els col·lectius de risc, com ara les persones usuàries i el personal de les residències per a la gent gran i amb discapacitat.

Publicitat