Els petits caramellaires de Castellbisbal surten al carrer en un matí de pasqua marcat pel bon temps

caramelles
Petits caramellaires de Castellbisbal

Tal com marca la tradició, cada diumenge de Pasqua surten els petits caramellaires de Castellbisbal a cantar pels carrers i places de la vila. Enguany, sota la direcció de Jaume Olivella, han estat una vintena els nens, nenes i joves que han recorregut el poble en un matí de pasqua marcat pel cel clar i el bon temps.

Publicitat

De bon matí els infants han començat a cantar poble avall, i passat el migdia, han fet el recorregut poble amunt. A les dotze en punt, però, un cop acabada la missa de Pasqua, han cantat tres cançons a la plaça de l’església que han arrencat els forts aplaudiments del public assistent i les millors propines del dia, que permetran als nens fer una excursió a un parc aquàtic aquest estiu.

coral
Coral la Unió de Castellbisbal

Els caramellaires no han estat els únics en cantar, la Coral la Unió també ha ofert al públic de la plaça un recital de tres cançons catalanes. Cal dir que abans d’entonar la primera melodia, el director de la coral, Francesc Pelfort, ha reivindicat la importància de que es mantinguin tradicions com les caramelles, desitjant que l’any que ve siguin més el número de petits caramellaires.

Publicitat

Aquesta petita reivindicació no és casual, ja que malauradament a Castellbisbal cada any hi ha menys infants que participen amb la tradició de les caramelles. I el desig que l’any que ve siguin més el número de cantaires també era compartit per la gent del públic, que agraïa la dedicació demostrada per Jaume Olivella al llarg de tots aquests anys per tirar endavant aquesta tradició.

Publicat el 31 de març de 2013 a les 15:35 per Albert Miralles.