Els Pastorets de Castellbisbal celebren els Sants Innocents amb un espectacle ple d’humor

Autor: Aleix Mateu

Els Pastorets de Castellbisbal van repetir enguany la seva cita nadalenca després de l’èxit recollit durant la seva estrena l’any passat. Com a novetat, enguany una de les dues representacions coincidia amb el dia dels Sants Innocents pel que, fidels a la tradició, l’espectacle va incloure una dosi extra d’humor.

Publicitat

L’estrena d’enguany va incloure innocentades però també gags, canvis en el guió, improvitzacions i bromes al públic i entre els mateixos actors, que moltes vegades no sabien tot el que havien preparat els seus companys.

El resultat van ser uns Pastorets que, seguint -en bona mesura- el guió tradicional de Folch i Torres, incloïen referències a l’actualitat, com una manifestació en ple espectacle demanant la llibertat dels dos pastorets protagonistes, en Lluquet i en Rovelló.

Publicitat

En total, prop de 200 persones van fer possible un any més la representació d’Els Pastorets, recuperats ara fa un any per l’entitat Molta Comèdia i el director de l’obra, l’actor David Bonilla, que ha impulsat un espectacle tradicional que va omplir un any més l’auditori d’Els Costals.

Autor: Aleix Mateu

Author: Vicenç Moliné