Els Mossos detenen l’atracador que va robar al Banco Popular de Castellbisbal

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Santa Pola, Alacant, a l’atractador que va entrar a robar al Banco Popular de Castellbisbal el passat 5 d’octubre.

Publicitat

En l’operació també s’han detingut a dos homes més i a una dona, que juntament amb l’autor de l’atracament a Castellbisbal formaven un grup criminal especialitzat en robatoris violents en els que feien servir armes de foc.

Segons una nota difosa pels Mossos d’Esquadra, la investigació que han realitzat conjuntament amb la Policia Nacional els va permetre seguir a l’autor del robatori fins a Santa Pola, a la provincia d’Alacant, on s’amagaven després de cada delicte.

Publicitat

Als quatre detinguts, capturats entre el 31 d’octubre i el 2 de novembre i amb edats entre els 20 i 47 anys i de nacionalitat espanyola, se’ls acusa de tres robatoris amb violència i/o intimidació, inclòs el de Castellbisbal juntament amb un a Reus i un altre a Vilafranca del Penedès.

Segons han explicat els Mossos, l’atracament a Castellbisbal va ser la clau que va permetre iniciar la investigació. “El lladre va agafar els diners dels diferents calaixos i també va apropiar-se d’una bossa que contenia 12.000 euros, en total se’n va emportar 20.000. L’home va fugir amb una motocicleta i en traçar una rotonda va caure. Dos vianants el van ajudar i va continuar la seva fugida, tot i que va perdre la gorra en l’accident”, han explicat des de Mossos.

Els quatre detinguts van passar a disposició judicial i els dos primers arrestats van ingressar en centres penitenciaris de la Comunitat Valenciana. Els altres dos es troben en llibertat amb càrrecs, segons han explicat els Mossos d’Esquadra.

Author: Vicenç Moliné