Els Mossos d’Esquadra intervenen una plantació de marihuana en una casa de Can Santeugini

Els Mossos d’Esquadra van intervenir diumenge passat una plantació amb més de 700 plantes de marihuna i un miler de planters d’aquesta mateixa planta en un domicili de Can Santeugini, segons han confirmat des de la policia catalana, que ha cedit imatges de la plantació realitzades pels agents.

Publicitat

L’actuació, segons l’Ajuntament, es va produir arrel de les investigacions realizades per la Policia Local, que va avisar als Mossos. Aquests, a part de les plantes, també van trobar material procedent de robatoris i dues pistoles d’aire comprimit que també van ser intervinguts.

A hores d’ara, els Mossos mantenen la investigació oberta i estan buscant als responsables, doncs en el moment de la intervenció a la casa només hi havia dos gossos amb símptomes d’abandonament i que van ser traslladats al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de Castellbisbal (CAAD).

Publicitat

Com es va fer públic aquest cap de setmana, l’actuació es va produir amb el servei de Policia Local “sota mínims” doncs en el moment de la intervenció una vintena d’agents de la Policia Local es trobàven de baixa mèdica i només hi havia dos agents de servei.