Els joves de Castellbisbal celebren el primer “Nadal més criminal”

Publicitat

La nit del 25 de desembre un col·lectiu juvenil va organitzar el “Nadal més criminal”, una festa a la pista del Casal Cultural i Recreatiu.

Agafant el relleu d’iniciatives que ja s’havien organitzat en aquestes dates, el grup de joves pretenia millorar i tornar l’oferta d’oci i activitats en dies assenyalats que, segons ells, “l’Ajuntament ja no genera”. Prop de set-cents joves van acostar-se a la trobada, que tenia entrada gratuïta i una barrada instal·lada a dins amb preus populars.

Publicitat

La música va anar variant i es van poder sentir temes més comercials, música “techno”, “Drump and bass” o “Trap”. Un total de set DJ’s van punxar al llarg de la nit per oferir diferents estils musicals, un dels principals objectius del col·lectiu.

Sense cap mena d’incident, la festa va comptar amb la col·laboració del Casal, de l’entitat feminista Roja Llavor i la Penya Blaugrana i es va allargar fins a les 6 del matí. Tot un èxit de convocatòria que els seus organitzadors valoren molt positivament: “vam sentir molta felicitat de veure tanta gent del poble recolzant la iniciativa i aquesta és la millor empenta per repetir, repetir i repetir”.

Author: Vicenç Moliné