Els instituts de Castellbisbal i l’Escola de Música creen una banda de vent metall

L’Escola Municipal de Música Miquel Blanch, en col·laboració amb l’Institut Escola Les Vinyes i l’Institut Castellbisbal, ha impulsat un projecte de banda musical dins l’assignatura de música dels centres.

Publicitat

Per fer-ho, s’ha introduït l’aprenentatge instrumental de trompetes, trombons, tubes i bombardins per primera vegada, així com els conceptes musicals bàsics d’una manera creativa. El resultat final ha estat la creació d’un conjunt instrumental de vent metall amb alumnes de tots dos centres, anomenat “Pim Pam Brass Brand” i que va actuar durant la celebració de Sant Jordi a l’Auditori dels Costals:

Publicitat

L’objectiu de la proposta pedagògica, liderada pel professor Oriol Ferré i coordinada amb Rosa Salort i Jaume Esteve, “va sorgir de la necessitat de buscar nous elements que potenciessin les ganes d’aprendre dels alumnes a l’hora de desenvolupar les seves aptituds musicals” i apunten que ha estat tot un èxit. El curs va concloure amb una trobada-concert en la qual es van interpretar les peces apreses durant les classes, com ara Billie Jean de Michael Jackson, Tequila de Daniel Flores o I Feel Good de James Brown, entre d’altres.

Publicat el 21 de juny de 2018 a les 17h per Laura Grau