Els Gegants tornaran a ser els protagonistes de la Festa Major de Sant Vicenç

El Manel i la Vicenta celebren el seu vint-i-cinquè aniversari

Demà comença oficialment la Festa Major de Sant Vicenç, que servirà per començar les celebracions del vint-i-cinquè aniversari dels gegants Manel i Vicenta i presentar la imatge de la Ciutat Gegantera 2019.

Publicitat

Amb actes ja tradicionals com el tast de l’Escola Benviure o la Jam Session de l’Escola de Música, Castellbisbal donarà el tret de sortida a cinc dies de celebracions. Repetiran la majoria d’actes com el Festival de la Casa Andalucía, el Torneig de Tennis del Pernil, l’espai Ludoganàpies o la crono escalada a l’Ermita que es portarà a terme per segon any consecutiu. L’Esplai Gatzara commemorarà el 40è aniversari de la Cuca i els personatges de l’empaitafoc amb activitats infantils, hi haurà torneig de petanca, cantada d’havaneres i l’empaitafoc infantil. La pel·lícula programada per projectar als Costals serà “El fotógrafo de Mauthausen” i no “Bohemian Rapsody” com estava previst, els més joves podran probar el “Bubble Football” i el club triatló intentarà arribar a un nou repte solidari. Hi haurà teatre per infants i adults, concert rumbero, concurs de truites, ball per a la gent gran i, evidentment, la botifarrada el dia 22.

L’acte estrella d’enguany serà la III Trobada de Bestiari Festiu i Popular de Castellbisbal, que serà el diumenge al matí i que servirà per celebrar el vint-i-cinquè aniversari dels gegants Manel i Vicenta. La Colla Gegantera ha aprofitat l’efemèride per esdevenir Ciutat Gegantera 2019 i serà també durant la Festa Major que presentaran la imatge i el programa d’actes que es durant a terme al llarg de l’any a Castellbisbal. L’any passat va ser durant aquesta Festa Major que van presentar la nova imatge de la Rita.

Publicitat

Podeu consultar el programa complet aquí.