Els gegants de Reus i els de Sant Ignasi d’Igualada seran els convidats d’honor de la Ciutat Gegantera 2019

Els gegants de Reus i els gegants de Sant Ignasi d’Igualada, ambdues amb una tradició centenària, seran les colles convidades d’honor de la Ciutat Gegantera 2019, que se celebrarà a Castellbisbal els propers 7, 8 i 9 de Juny.

Publicitat

La Colla Gegantera de Castellbisbal va fer públics els seus noms el passat 23 d’abril juntament amb el cartell de la Ciutat Gegantera 2019, on la colla local, que compleix 25 anys, exercirà d’amfitriona.

Els organitzadors han volgut involucrar tot el poble en la celebració, voluntat que ha quedat reflectida en la col·lecció de cartells presentats en un acte a l’aire lliure el passat Sant Jordi. En ells, fins a 17 castellbisbalencs apareixen com a “gegants” en uns dissenys de l’estudi Lluís Torres i els també castellbisbalencs Xavier Docampo i Aleix Mateu.

Publicitat

L’acte també va servir per anunciar l’actuació musical que tancarà la jornada principal de la Ciutat Gegantera 2019; el grup de versions Hotel Cochambre, que actuarà a la pista d’estiu d’El Casal la nit del dissabte 8 de juny.

Author: Vicenç Moliné