El Garden Center de Can Nicolau ofereix collir les teves pròpies verdures al seu hort

El Garden Center de Can Nicolau, ubicat a un parell de quilòmetres de Can Santeugini des de Martorell a Terrassa, ha posat en marxa, un any més, el seu hort. Els clients poden anar a collir les seves pròpies
verdures i després pagar-les a pes, com si fos una fruiteria de barri però amb l’avantatge de seleccionar-les en el seu punt òptim de maduració en agafar-les tu mateix de les plantes. La qualitat està garantida.

Publicitat

Aquesta innovadora forma de comprar verdura apropa als consumidors a l’hort, on poden escollir ells mateixos els tomàquets, pebrots, carbassons, albergínies i cogombres que prefereixin.

L’hort de Can Nicolau comença a oferir productes a partir del mes de juny i no para fins el Nadal, encara que enguany el primer tomàquet ha madurat cap a Sant Joan degut a les intenses pluges que han marcat la primavera.

Publicitat

Ofereixen diversos cultius d’horta mediterrània, tot i que “el producte estrella és el tomàquet”, segons expliquen des de Can Nicolau, on cultiven diverses varietats d’aquesta fruita: Cor de bou, Montserrat, Tomàquet pebrot, Pera, Rosa de Barbastro, etc.

El Garden Center Can Nicolau fa més de 30 anys que es dedica al món de l’horticultura, el seu viver es certificat ecològic i produeix i comercialitza planter d’horta ecològic, flors i plantes com a negoci principal. La seva botiga per venta al públic disposa d’una extensa zona dedicada als planters, la planta ornamental i les flors així com eines, testos i altres productes per a la jardineria.

Contingut patrocinat publicat el 30 d’Agost de 2018 a les 10:00