Els firaires es neguen a instal·lar-se al Polígon Industrial Sud per Festa Major

Els firaires que s’acostumen a instal·lar a Castellbisbal per la Festa Major d’estiu han comunicat a l’Ajuntament la seva renúncia a instal·lar les seves atraccions a causa del canvi d’ubicació i, per tant, aquest any no hi haurà fira d’atraccions.

Publicitat

El canvi d’ubicació s’havia decidit fa unes setmanes per un acord amb la majoria dels partits polítics amb la intenció de poder resoldre dues problemàtiques. Per un costat, trobar un espai molt més ample amb el que es poguessin complir totes les mesures de seguretat i anti-COVID19 i, per l’altre, evitar molèsties al veïnat, sobretot pel soroll que provocaven les diferents atraccions.

Aquesta renúncia, però, afecta també a un nou canvi d’ubicació de les paradetes de venda de productes i restauració que si bé havien d’anar al mateix Polígon Industrial Sud al costat dels firaires, ara ja no tindria sentit posar-les allà. Per això, el consistori els ha permès tornar al nucli urbà tot i que aquest any estaran sense els firaires, perquè, la ubicació dels firaires fora del nucli urbà, no canviarà, segons ha comunicat l’Ajuntament.

Publicitat

Així, les paradetes de venda de productes es podran tornar a ubicar de manera excepcional a l’Av. Pau Casals i les de restauració al carrer Pompeu Fabra, totes al voltant del parc Folch i Torres. Aquest espai, enguany sense els firaires sí que és suficientment ampli per poder mantenir totes les mesures de seguretat i anti-COVID19.