Els estudiants del programa Comenius arriben a Castellbisbal

Els alumnes del programa Comenius van poder gaudir de l'actuació del David i la Marina
Els alumnes del programa Comenius van poder gaudir de l’actuació del David i la Marina

Una cinquantena d’estudiants de països europeus com Noruega o Alemanya  van arribar diumenge a Castellbisbal participant en el programa Comenius, una iniciativa europea per fomentar l’intercanvi cultural en que participa l’IES Castellbisbal.

Publicitat

Malgrat que l’arribada va ser diuemnge, l’acte oficial de benvinguda va ser ahir a la sala d’actes de l’Ajuntament on, primer l’alcaldessa i regidora d’Educació, Dolors Conde, i després la directora de l’IES Castellbisbal, Maria Fernández, van adreçar unes paraules als alumnes i a la dotzena de professors estrangers convidats.

Dolors Conde va animar a tots els assistents a gaudir de la seva estada a Catalunya i l’experiència que hi viuran al costat dels seus companys de Castellbisbal i Maria Fernández els va introduir en el patrimoni de Castellbisbal.

Publicitat

L’acte va acabar amb l’entrega d’exemplars del catàleg del Patrimoni per a tots els professors convidats i una placa per a l’IES Castellbisbal on es mostra la procedència de tots els joves vinguts aquests dies. En David i la Marina, dos estudiants de l’institut, van oferir als convidats una petita actuació muscial de benvinguda abans de sortir a fer un piscolabis.

Els estudiants convidats, que s’allotgen a casa d’alumnes de l’IES Castellbisbal estaran aqui fins el dia 9 de novembre i la seva estada inclourà classes i visites turístiques a Sitges, Barcelona i Montserrat.

Publicat el 5 de novembre de 2013 a les 8:00 per Vicenç Moliné