Els comerços de Castellbisbal surten al carrer amb la Ruta de la Tapa

El pròxim divendres 1 de juny, els comerços i serveis de l’Associació de  Comerciants de Castellbisbal, BiSCA, sortiran al carrer de les 17.00 a 23.00 h. L’entitat vol “fer viure el poble  una nit de compres i diversió coincidint amb la Ruta de la Tapa, una excusa perfecte per gaudir de les moltes promocions i ofertes al mateix temps que la gent degusta unes bones tapes fent un volt per el poble”.

Publicitat

BiSCA ha pensat també en els mes petits i a partir de les 18:00 hi haurà a la Plaça de l´Església exhibicions de ball Hip Hop,  muntatge d´Inflables, Pista Americana i un Taller de Maquillatge de Fantasia.

Els establiments de BiSCA que participen a la Nit de Botiguers els podreu identificar pel cartell que tindran posat a l´entrada del seu comerç durant aquesta setmana, allà s’anuncien totes les promocions i ofertes que faran. S’hi podran trobar: degustacions de productes; berenars saludables per 1€; descomptes que van del 10% fins al 40% segons el comerç; un berenar gratuït; regals per compres fetes; ofertes de 2×1; descompte en carburants, i la visita de Tea Stilton que signarà llibres, entre d’altres. “Busqueu al cartell el que més us pot interessar!”, animen des de l’entitat.

Publicitat

A més, fent un mínim de tres compres a diferents botigues de BiSCA entre les 17.00 i les 23.00 h, es podrà bescanviar la butlleta per un gelat a la gelateria La Jijonenca. Els que ho facin, a més, entraran en el sorteig d’una targeta regal “Compradors de Castellbisbal” per valor de 100 euros que es sortejarà aquella mateixa nit a les 23 hores i també es comunicarà qui ha estat guanyador/a del cap de setmana a Port Aventura

L´Ajuntament de Castellbisbal posarà aquella tarda un servei de busos gratuïts des de les urbanitzacions perquè tothom es pugui desplaçar còmodament fins al poble. Així, la línia L2 serà gratuïta a partir de les 15:00h i fins a la finalització del servei el divendres 1 de juny, amb motiu de la Nit de Botiguers.

Noticia patrocinada publicada el 30 de Maig de 2018 a les 17:00