Els comerciants donen el tret de sortida a la campanya de Nadal per passar pàgina de la pandèmia

L’associació de comerciants i serveis de Castellbisbal (Bisca) i la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica van donar ahir el tret de sortida a la campanya nadalenca amb la tradicional encesa de les llums de Nadal.

Publicitat

L’acte es va adaptar a les limitacions imposades per la pandèmia i va combinar un castell de focs artificials i una “encesa col·lectiva” de llums mitjançant centenars de bengales que es van repartir entre els habitants del poble per ser enceses des de finestres i balcons a les 8 en punt.

A aquella hora, les persones que es van apropar a la Plaça de l’Església van presenciar l’encesa de les llums d’enguany, amb la principal innovació que, enlloc d’un arbre de Nadal, al centre del nucli urbà s’hi han ubicat dues instal·lacions il·luminades representant un regal i una bola d’arbre de Nadal i a través de les que es pot circular.

Publicitat

La pandèmia no només va afectar el format de l’acte d’encesa de les llums, sinó que ha marcat la campanya amb la que els comerciants locals confien en recuperar part de les pèrdues sofertes en un any extremadament convuls, marcat per les restriccions en la vida social i els diferents estats d’alarma i tancaments d’activitats, amb la crisi que això ha generat. En aquest context i amb el lema “Aquest Nadal compra a Castellbisbal”, Bisca vol incentivar el consum local.

La campanya nadalenca coincideix enguany amb una nova iniciativa de Bisca que ha renovat totes les banderoles que senyalitzen els comerços membres de l’associació. Aquestes noves banderoles inclouen un codi QR que els comerços podran fer servir per comunicar-se amb els clients, segons ha explicat l’entitat en un comunicat.

A través dels codis QR penjats a cada banderola, els clients podran accedir a promocions i campanyes comercials de Bisca, com la que es prepara per després de festes, que amb el títol “Coneixes els comerços i serveis de Castellbisbal?”, permetrà “accedir a les històries de cada comerç, on els seus comerciants ens explicaran en profunditat què poden oferir als seus clients i quina és la seva història”.