Els clubs esportius busquen nous jugadors i jugadores

La majoria de clubs esportius de Castellbisbal ja han començat la pre-temporada i ofereixen entrenaments oberts per animar nous membres a formar-ne part.

Publicitat

En són un exemple el Club Handbol Castellbisbal, el de futbol sala, el de korfbal o el de tenis, que a poc a poc es van posant les piles i, a part d’activar els primers equips, busquen esportistes joves per les categories inferiors.

Publicitat

El club local d’handbol va començar dilluns amb part de l’equip sènior i obre els entrenaments per a la categoria Infantil, de nois i noies de 1r i 2n d’ESO, els dilluns de 16 a 17h a l’Illa Esportiva fins que comenci el curs escolar. Aquest estiu, a més, van jugar un partit amistós contra el Sant Vicenç.

Tot el contrari que el club de futbol sala que, per primera vegada, va parar del tot la seva activitat estiuenca i no va organitzar el tradicional torneig de Festa Major com a mostra de rebuig als aldarulls ocasionats l’edició anterior. Els equips sènior ja han tornat als entrenaments i han començat una campanya de difusió per rebre jugadors infantils i crear, per primera vegada, un equip femení.

Publicat el 5 de setembre de 2018 a les 16:30h per Laura Grau

  Share: