Institut Escola Les Vinyes Castellbisbal

Els centres educatius de Castellbisbal tanquen la primera setmana del curs sense cap grup confinat

Institut Escola Les Vinyes CastellbisbalEls centres educatius de Castellbisbal han arrencat el curs amb bon peu, tancant la primera setmana sense cap cas de coronavirus que hagi obligat a confinar algun dels grups en que s’han organitzat els centres.

Publicitat

Així ho mostren les dades que permet visualitzar el portal del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que mostra la situació de tots els centres educatius de Catalunya.

En total, al municipi 2.500 alumnes van començar les classes ara just fa una setmana a algun dels set centres educatius públics del municipi, essent l’Institut Castellbisbal el que més n’agrupa, amb uns 700 estudiants a les seves aules.

Publicitat

Com vam explicar la setmana passada, els centres s’han adaptat per engegar el curs de forma presencial evitant contagis de coronavirus, establint protocols o fins i tot realitzant obres per disposar de més espais i dividir grups per complir amb les ratios.

L’inici del curs escolar també ha coincidit amb una reducció del risc de rebrot a Castellbisbal, que a hores d’ara està per sota de 100, concretament en 83 punts, lluny dels 300 als que va arribar a finals d’agost, quan es va produir un important augment del nombre de casos.

Publicitat

  Share: