Els Castellbisvals tornen per impulsar la campanya nadalenca al comerç local

La campanya de vals subvencionats per gastar al comerç local, que els veïns i veïnes poden adquirir a meitat de preu, tornen per donar un impuls a la campanya nadalenca del teixit comercial de Castellbisbal.

Publicitat

Els Castellbisvals, com els ha batejat la regidoria de Promoció Econòmica, es van posar a la venda ahir a través de la web castellbisvals.cat i, com en l’anterior edició, permeten comprar vals per valor de 5 i 10 euros que es podran gastar fins al 23 de gener.

La campanya d’aquest hivern, però, incorpora algunes novetats respecte la primera edició celebrada al juliol. S’ha duplicat el valor màxim dels vals que es poden comprar per persona, 8 de 10€ i 4 de 5€, sumant un total de 100€, alhora que s’ha eliminat la limitació de només poder gastar un val per cada compra.

Publicitat

Tot i l’augment del valor total dels vals que es poden adquirir per persona, el pressupost de la campanya no augmentarà doncs s’emetran menys vals, 11.000 vals de 10 euros i 4.502 vals de 5 euros, un total de 15.000 quan a l’estiu s’en van emetre 20.000.

Així, el consistori invertirà 66.255 euros en aquesta iniciativa, que es traduirà en 132.510 euros d’impacte en el comerç local.

Com a l’estiu, els establiments d’alimentació, ferreteries, estancs i farmàcies tindran limitat el nombre de vals que podran acceptar. Amb aquesta mesura, el consistori vol garantir que tots els establiments puguin veure’s afavorits per la campanya i fomentar les vendes en els sectors més afectats per la pandèmia.

La campanya coincidirà amb diverses activitats per fomentar les compres al municipi. Entre aquestes, hi haurà l’acte d’encesa de les llums de Nadal, previst per aquest divendres a la tarda o el tobogan de Nadal.