Els castellbisbalencs recuperen els carrers per Sant Jordi

Feia més d’un any que no es veien els carrers del centre del poble plens de veïns, que no era necessari esquivar grups de persones per creuar el Carrer Major o la Plaça de l’Església. La pandèmia i les restriccions per frenar-la han reduit al mínim la vida social als espais públics i ha estat una diada com la de Sant Jordi la que va donar als castellbisbalencs un tast del que era un dia festiu abans de la Covid-19.

Publicitat

Les quatre parades de llibres i roses dels carrers al voltant de l’Esbarjo, on l’Ajuntament va concentrar els actes culturals de la jornada, van ser un imán per a centenars de castellbisbalencs que, animats pel bon temps, van sortir a passejar. Enmig de la gent, els infants van poder participar en un taller per el·laborar punts de llibre amb feltre al pati de l’Esbarjo i més cap al tard, s’hi va celebrar un recital de poemes amb música de Joan Margarit, ambdós actes

Des de la Barretina confirmen que la jornada va donar un tomb a l’estat d’ànim col·lectiu. “La jornada va anar molt bé. La gent ens transmetia que estava molt contenta de poder tornar a celebrar Sant Jordi, a celebrar la cultura i les tradicions. És respirava alegria”. També han explicat que els llibres més venuts de la jornada han estat La dona de la seva vida, de Xavier Bosch, L’aigua que vols, de Víctor García Tur i Tàndem, Maria Barbal. Menció especial es mereixen els nombrosos autors locals que enguany van estar signant llibres.

Publicitat


  Share: