Els casals Juliol Màgic i Diversport arrenquen amb 150 infants i joves

Publicitat

Els dos casals d’estiu organitzats per l’Ajuntament han arrencat aquesta setmana amb uns 150 infants i joves d’entre 3 i 15 anys, segons ha anunciat el consistori.

La xifra augmentarà les properes setmanes fins que, segons les previsions de l’Ajuntament, arribin a passar mig miler de participants pel Juliol Màgic i el Diversport, que enguany estaran marcats per les mesures de prevenció del Covid-19.

Publicitat

En aquest sentit, s’ha organitzat l’entrada i sortida dels participants per que ho facin de forma esglaonada i les activitats s’han preparat per mantenir “grups de convivència” d’un màxim de 10 participants amb un únic monitor de referència, per minimitzar el risc de contagi. Els monitors també han rebut formació en prevenció i higiene i en educació emocional, segons ha informat l’Ajuntament.

L’arrencada dels casals d’estiu serà una nova prova de foc de les mesures per evitar contagis de coronavirus, en aquest cas a través del contacte entre infants. Tot i que els centres educatius van reobrir fa unes setmanes, l’assistència va ser molt limitada doncs s’ha mantingut la formació online. El gruix de les reincorporacions s’ha produit en els cursos de 6è de les escoles Benviure, Arenys i Montserrat així com en 4t d’ESO de Les Vinyes i l’Institut, on també s’han reincorporat una quinzena d’alumnes de 2n de Batxillerat que actualment estan preparant la selectivitat.