Els Campaners de Castellbisbal fan 10 anys

IMG_7254.redimensionadaLa colla dels campaners de Castellbisbal van desplegar el passat dissabte 10 de febrer una senyera gegant del campanar de l’església de Castellbisbal en el marc de la commemoració dels seus 10 anys de colla. Alhora, el passat diumenge van ser els encarregats de tocar les campanes a les dotze en punt del migdia, just l’hora en que començava la rua infantil de carnestoltes. 

Publicitat

La senyera estarà penjada durant tota la setmana al capdamunt del campanar i serà retirada un cop passat el repicó de campanes que es celebrarà el proper diumenge 17 de febrer, també en motiu dels 10 anys de la colla. En aquest sentit, abans del repicó, està previst que es celebri una missa commemorativa de la dècada d’història de l’entitat.

Al llarg d’aquests deu anys, la colla dels campaners s’ha consolidat en el teixit associatiu de la nostra vila organitzant actes com la tocada de campanes de la nit de cap d’any o els diferents repicons que es duen a terme al llarg de l’any i durant les festes majors de la vila.

Publicitat

Publicat el 12 de febrer a les 18:10 per Albert Miralles