Els camions del carrer de l’Òptica es traslladen a l’interior del polígon Santa Rita

Els camions s'han desplaçat a l'interior del polígon
Els camions s’han desplaçat a l’interior del polígon

Els camions que des de fa mesos ocupaven les dues voreres del carrer de l’Òptica, al polígon industrial Santa Rita, han desaparegut de la vista dels que passen per la carretera que uneix el nucli urbà amb el Canyet.

Publicitat

Tot i això, no han desaparegut. El canvi ha consistit en que ara els remolcs els aparquen als carrers més interiors del polígon, lluny de la carretera, i introdueixen els tractors al recinte de la nau de Pimk, l’empresa de logística que va començar a aparcar els camions al carrer.

La qüestió d’aquest improvisat aparcament de camions ha estat un maldecap per la regidoria d’Activitats i Indústria, dirigida per Conxi Llurba, i fins i tot va sortir en forma de queixa en el torn de pregs i preguntes al darrer Ple, el passat 7 d’octubre.

Publicitat

Després de reconèixer que des de l’Ajuntament es va permetre l’estacionament dels camions al carrer ja que Pimk va al·legar un augment temporal del volum de feina, la situació es va allargar més del previst i Llurba va acabar assegurant al darrer Ple que el 15 d’octubre es començarien a multar els camions que seguissin estacionats al carrer ja que la normativa obliga a aparcar els camions a les instal·lacions de l’empresa per la que treballen.

Tot i això, en una reunió d’última hora, Pimk va tornar a demanar uns dies més de permissivitat al·legant que estava a punt d’obrir un centre logístic al que derivaria tots els camions que ara aparquen a Castellbisbal. De moment, però, els camions s’han allunyat de la carretera per fer-los menys visibles.

Publicat el 29 d’octubre de 2013 a les 08:00 per Vicenç Moliné