Els bombers rescaten una dona que havia caigut pel barranc del Mirador del Llobregat

Els bombers recullen els equips d'escalada després de rescatar la dona del barranc
Els bombers recullen els equips d’escalada després de rescatar la dona del barranc

Una dona de 52 anys ha estat rescatada aquesta tarda pels bombers i la policia local de Castellbisbal després que caigués uns deu metres pel barranc que hi ha a un costat del carrer Mirador del Llobregat, entre l’escola bressol La Caseta i la rotonda d’accés a Santa Teresita.

Publicitat

Segons les primeres impresions de la policia, la dona estava passejant el gos per la vorera del costat del barranc quan aquest, amb una estrabada, l’ha fet perdre l’equilibri i, al no haver-hi barana, ha caigut pel barranc, aturant-se uns deu metres avall.

Tot i que no ha perdut el coneixement en cap moment, han estat uns veïns passejant el gos els que l’han trobat i han avisat a la policia, que hi ha desplaçat dues patrulles i ha fet venir a una dotació dels bombers, tres ambulàncies i els Mossos d’Esquadra.

Publicitat

Tot i que els veïns que l’han trobat han intentat ajudar-la a pujar de nou fins al carrer no ha estat fins que han arribat els bombers que, amb l’ajuda de cordes i equipament d’escalada, l’han rescatat i ha pogut ser atesa pels serveis mèdics.

Segons ha explicat una veïna del carrer, ja és la segona vegada que una persona cau en aquest lloc.

Publicat el 22 d’octubre de 2013 a les 18:40 per Vicenç Moliné