Els Bombers ajuden a rescatar un cavall que havia caigut per un talús al torrent de Pagueres

Els Bombers de la Generalitat han participat en el rescat d’un cavall que va quedar atrapat al peu d’un petit barranc prop del torrent de Pagueres.

Publicitat

L’animal va caure a primera hora de la tarda d’ahir quan el grup amb el que passejava es va topar amb un senglar que els va espantar i, al ser incapaç de tornar a pujar el talús, els propietaris, els veïns de la masia de Can Corominas, van avisar als Bombers, que hi van enviar cinc vehicles del grup de rescats dels bombers (GRAE) i un helicòpter.

Segons han explicat fonts dels bombers, l’animal estava espantat i davant la impossibilitat d’ajudar-lo a pujar per on havia caigut, van optar acompanyar-lo fins al fons del barranc i un cop allà, desbrossar juntament amb els propietaris un camí de 200 metres per que pogués sortir.

Publicitat

Abans de mitjanit van aconseguir fer arribar el camí fins on es trobava el cavall però davant el perill de treure’l a les fosques en l’estat d’esgotament en que es trobava, van optar per lligar-lo, porta-li menjar i mantes, moment en el que els bombers es van retirar.

Durant la matinada i ja al matí amb l’ajuda de l’ADF de Castellbisbal, els propietaris han acabat d’obrir el camí i han pogut treure el cavall a les 11 del matí. L’animal ha estat traslladat a l’hospital veterinari de Bellatera, a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona.