Els Arenys celebren la primera festa del Medi Ambient Euronet 50×50

06_03_2015_1a Festa Euronet_general pati (1)L’Escola Els Arenys va celebrar a principis de juny la primera festa Euronet 50×50, emmarcada en la setmana dedicada al Medi Ambient.

Publicitat

El projecte Euronet 50×50 vol reconèixer l’esforç i la implicació de les escoles per reduir el consum energètic. L’estalvi aconseguit amb les mesures adoptades per les escoles es reparteix, a parts iguals, entre l’Ajuntament i l’escola.

D’aquesta manera, Els Arenys ha rebut un taló per valor de 1.069,49 euros ja que gràcies a l’esforç de mestres, alumnes i altres professionals que han col·laborat en la iniciativa ha fet possible que, des del mes de setembre, s’hagin estalviat 2140 euros.

Publicitat

El xec l’han recollit els membres de l’equip energètic d’Els Arenys, acte seguit pel lliurament de diplomes als ecodelegats de totes les classes i diversos tallers i activitats lúdiques relacionades amb la sostenibilitat i sensibilització cap ell Medi Ambient.

Els tallers estaven dirigits als alumnes de primària: teatre La bombeta Marieta per cicle inicial, jocs gegants Hola Watty per cicle mitjà, Endinsa’t amb l’energia i l’aigua a casa per 5è i Funcionem amb renovables per 6è.

“Va ser un dia de joc però també de reflexió i aprenentatge per tots nosaltrres”, segons ha explicat la direcció del centre.

06_03_2015_1a Festa Euronet_Equip energètic amb xec, directora i regidor

 

IMG_0056

Publicat el 16 de juny de 2015 a les 12:00 per Vicenç Moliné