Els aiguats desllueixen el primer Sant Jordi post-pandèmia

Primer l’amenaça de pluja i a la tarda algun aiguat esporàdic van obligar a canviar els plans del que havia de ser un Sant Jordi com els d’abans de la pandèmia de Covid-19, amb el centre del poble ple de paradetes y gent escollint llibres i roses.

Publicitat

Fins a l’últim moment l’Ajuntament va mantenir el pla inicial però finalment es va veure obligat a traslladar les paradetes a les zones cobertes d’Els Costals, tant al hall interior, on es van ubicar les entitats, comerços i serveis, com al pati central, on es van ubicar els partits polítics.

Els protagonistes de la jornada, però, van optar per ubicar-se a les seves pròpies botigues. Així, La Barretina finalment va haver de tornar a muntar la seva parada a la botiga, aquesta vegada a més sense paradeta exterior, i Floristalia, que ja preveia ubicar-se davant del seu establiment al carrer Pi i Margall, també es va haver de conformar amb rebre als clients a l’interior de la botiga la major part del dia.

Publicitat

Les roses i els llibres, però, van seguir sent els protagonistes de la jornada, amb el llibre sobre la història de Castellbisbal recentment publicat per l’Ajuntament de Castellbisbal com un dels més venuts de la jornada, segons el recull facilitat per la Llibreria La Barretina.

Segons el balanç de la llibreria, els llibres més venuts de dissabte van ser els següents:

1 La vall de la llum, de Toni Cruanyes
2 Tots els colors del negre, de Jordi Borràs
3 L’alegria de viure, de Silvia Soler
4 Història de Castellbisbal