El Tractor Trànsit Sound System torna a sortir per Festa Major

El Tractor Trànsit Sound System tornarà a recórrer els carrers de Castellbisbal durant la Festa Major després de quatre anys sense fer-ho amb el seu vehicle insígnia.

Publicitat

L’acte repetirà el seu horari i format habitual de tractor amb remolc-discoteca, i es passejarà pels carrers del poble el dissabte a la nit de 4 a 7.30 h de la matinada. Enguany, però, arriba amb algunes modificacions en l’organització de l’acte com canvis estructurals a la plataforma, la instal·lació de ‘poliklyns’ durant el recorregut, i la posada en marxa d’un protocol de seguretat que els organitzadors han treballat conjuntament amb el Tècnic de seguretat ciutadana. El més destacat és en el recorregut, que s’ha variat per evitar carrers estrets i sense sortida “natural”. Així doncs, l’acte començarà a la Plaça de Catalunya -no a la de l’Església -, seguirà pels carrers Joan Margall, Olivar i avinguda Pau Casals i acabarà al Parc Folch i Torres amb xocolatada i “alguna sorpresa”.

Enguany el Tractor Trànsit arriba a rimte de la Rosalía

Tot i celebrar el desè aniversari ara fa quatre anys, l’organització d’aquesta festa itinerant va canviar el format convertint les últimes edicions primer en un format ‘truck’ amb un camió, i després en una ‘street party’ acompanyada d’una xaranga. L’objectiu, segons ells, era des massificar l’acte, repensar-lo i evitar problemes amb els veïns derivats de l’incivisme d’alguns joves que hi participaven, el principal motiu que els ha portat a negociar i treballar amb la regidoria de Joventut al llarg de tot un any per poder tornar a engegar els motors. Per poder fer-ho, el col·lectiu s’ha constituït com a una nova entitat juvenil i ha treballat amb diferents àrees de l’Ajuntament.

Publicitat

“Aquest any l’objectiu és recuperar l’acte amb garanties i posar a prova i valorar tots els canvis, ja que, amb la renovació generacional de gran part del grup, demostrem la voluntat de tornar i quedar-nos per molt de temps”. És per això que també  fan una crida al respecte i el civisme de tots els participants per aconseguir-ho.