El Tractor Transit Sound System reivindica l’acte com a part essencial de la Festa Major

El col·lectiu que cada any impulsa el Tractor Transit Sound System ha publicat un any més un video promocional de l’acte, malgrat que no es celebrarà, insistint en les ganes que tenen de tornar a circular la nit de Festa Major al ritme de la música i el ball però alhora reivindicant el paper, al seu parer essencial, que té aquest acte en la Festa Major de Castellbisbal.

Publicitat

El video s’ha publicat coincidint amb la Festa Major, després que l’Ajuntament decidís cancel·lar l’acte proposat per l’entitat, així com els principals concerts de la Festa Major d’enguany, per adaptar el programa a les mesures dictades pel Procicat a finals de juliol amb l’objectiu de frenar la cinquena onada de la Covid-19.

Sota el títol d'”Insuportable”, el clip mostra diversos membres del col·lectiu i veïns de Castellbisbal cantant i ballant al ritme d’una rumba escrita per a l’ocasió, amb missatges crítics amb l’eternització del confinament i l’impacte que està tenint en l’oci nocturn i la cultura popular. El video s’ha difós acompanyat d’un breu missatge en el que es recorda que és el segon any en què no es celebra el Tractor i Castellbisbal es queda “sense pràcticament Festa Major”.

Publicitat

Tot i això, des del col·lectiu es refermen en la voluntat de tornar a celebrar l’acte i reividiquen que “sense Tractor no és Festa Major”, insistint en el paper del col·lectiu a l’hora d’innovar i dinamitzar les festes dels darrers anys.