El Tió de Nadal canvia les joguines per boc’n’rolls

2012-12-25 13.23.41

Publicitat

El Tió de Nadal va tornar a fer la seva tradicional cagada de cada any a la Plaça de l’Església  durant tot el migdia del 25 de desembre. Enguany, però, els nens i nenes que es van acostar a apallissar al tronc de fusta al ritme de la cançó tradicional no van rebre joguines sinó una funda reutilitzable per embolicar entrepans, pensada per estalviar en paper de plata i reduir residus.

L’acte, com cada any, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament però va estar organitzat per l’Esplai Gatzara, els monitors del qual van amenitzar l’acte i van ajudar als nens i nenes a fer cagar el Tió. Per aquest motiu, els boc’n’rolls, com es coneix la funda per embolicar l’entrepà, estaven decorats amb l’arlequí que fa de mascota de l’Esplai i contenien una bossa amb llaminadures com les que el Tió caga cada any.

Publicitat

L’afluència de gent va ser lleugerament inferior a altres anys i, sumat al fet que la majoria de famílies amb infants van arribar sobre les 11:30 del matí, l’acte va ser força més ràpid que altres anys i poc després de la una del migdia ja feien cagar el tió tots els monitors de l’Esplai, cagada que marca el final de l’acte. En total, uns 350 nens i nenes van fer cagar el Tió.

Publicat el 26 de desembre de 2012 a les 13:30 per Vicenç Moliné